Halvatunhalvattu. Taikka melkein. Ensimmäisen kerran lenkkeilyn historiassa unohdin käynnistää sykemittarin lähtiessä. Menin lenkkitamineissa sytyttämään saunalle tulet ja samalla lapioimaan katolta tippuneet lumet pois saunan rappusilta. Tässä hötäkässä jäi sykemittari käynnistämättä.

Alussa oli syke kuitenkin 134, sen muistan, koska vedin hihaa alas lähtiessä. Lumentyöntö kävi hyvästä lämmittelystä ennen lenkkiä.

Menomatkalla keskustaan päin oli melkoinen vastatuuli ja koska pakkasta oli reilusti se tuntui vielä purevammalta. Piti oikein painaa kaasua, että pysyi lämpimänä. Keskustan jälkeen Elotielle suunnistaessa tuntui oikein mukavalle. Elotiellä katsoin sykettä hihan alta (oli 147, max 152), että eipäs se vaan ala piippaamaan. Painoin lisää kaasua. Ei vieläkään tyhmään päähän syttynyt minkäänlainen älyn valo, että jarruta, holmö, vaan annoin mennä.

Kotipihalla katsoin jälleen sykettä (163) ja huomasin, että sykelukeman yläpuolella mittarissa lukee pienemmällä tekstillä Start.

Tekniset tiedot maanantain lenkistä, reitti sama, juoksin kuitenkin (huomattavasti) kovempaa, joten syke/kesto on pielessä. Kostoksi en käynyt vaa'allakaan lenkin jälkeen.

5,3 km, 0:32, 147, 6:11/km