Mukavaa nautiskelua kiireettömällä lenkillä. Taikka asenteestahan tämä on kokonaan kiinni. Töiden jälkeen lapsille ruokaa ja rouvalle kukkia naistenpäivän kunniaksi. Illan edellä lapsi harrastukseensa ja sillä välillä kaupoille. Onneksi lapsen harrastus ei kerrallaan kestä kuin puolitoista tuntia, muuten olisi varmastikin loppunut rahat.

Siis sitten kahdeksan jälkeen maantielle. Pukeuduin onneksi hiihtopukuun, peltoaukealla kävi vienoinen tuuli. Brooksin juoksupipo lämmittää mukavasti, on tyhmän näköinen ja pitää MP3:n kuulokkeet korvissa. Tosin tällä kelillä pipo alkaa olla jo vähän kuuma, niin että piti sen alareunoja vähän kääntää.

Nyt tässä koneen ääressä istuessa tuntuu vasemman reiden päällipuolella jokin lihas (?) tiukan tuntuiselta. Keli oli nimittäin semmoinen, että päivällä sulaneet jalkakäytävät olivat jäätyneet uudelleen, vaikka ilman lämpötila oli hiukan plussan puolella. Tietenkin aurankuljettajasetä auratessaan oli tyrkännyt myös hiekat poijes kevyenliikenteenväylältä. Lähiraittien lumipohja alkaa vastaavasti pettää autojen alla, joten kotitiet ovat paksun paakkuisen lumen peitossa. Ja tämän piti olla mukamas loistava lenkki.

A. Paasilinnan Liikemies Liljeroosin Ilmalaivassa on kolmas CD menossa - en vielä ole varma onko kirja hyvä vai ei.

9,0 km, 0:56, 146, 06:19/km