Viikon hidas lenkki loistavassa kevätsäässä. Joissain kohdissa menomatkan aikana tuntui oikein lämpimältä, kun juoksin 'tuulen nopeudella'. Juoksunopeuteni ei ollut kovin kova, vaan ilman virtausnopeus oli verrattain hidas. Ford-liikkeessä oli joku koeajopäivä, toinen toistaan hienompia ja kiiltävämpiä autoja meni koeajolenkillään ohitseni moottorit muristen ja renkaat kirskahdellen. On ne komeita, uudet autot.

Ensimmäiset 6 kilometriä kuuntelin kirjaa, sitten laitoin soittimen pois ja nykäisin kuulokkeet korvista. Linnunlaulua oli paljon mukavampi kuunnella.

Laitoin lenkille vanhat talvilenkkarit. Onneksi, koska matkalla oli vielä paljon edellisyön lumisateesta jääneitä puolisulia lumilänttejä. Nämä lätsähteli hienosti kengän alta eri suuntiin, kun niiden päälle tallasi. Sitä menoa eivät kesälenkkarit olisi kestäneet.

6 km kohdalla join puolet suolavesimehukatista, 11 km kohdalla toisen puolen.

Nettikeskusteluista - hiukan olen addiktoitunut - luin, että pitkällä lenkillä olisi hyväksi kävellä ylämäet. Otin tällä reissulla vinkistä vaarin, enkä yrittänytkään ylämäkeen juosten. Hyvältä tuntui lenkki tälläkin konstilla. Saattoi jopa säästää jalkoja.

Päivälliseksi oli kassleria ja valkosipuliperunoita. Lasillinen viiniä ruoan kanssa. Sitten äänestyskäyttäytyminen, joka osaltani meni hyvin.

16,1 km, 1:54, 136, 07:04/km