Perjantaina, osa 1. Rouva päätti lähteä työkavereidensa saunailtaan Kouvolan Lehtomäkeen kävellen. Minä lähdin saattamaan, myös kävellen. Päätin, että hölkkäilen sitten kotiin. Pistin vielä rouvan repun selkääni, jotta vähän saain lisää sykettä. Varusteet tuntuivat oikein sopivilta reippaaseen kävelyyn.

Jalkakäytävä Kouvolaan oli halvatun liukas. Oikein todella. Pakaroissa tuntui, kun piti sipsuttaa. Mietin jo kotimatkaa kauhulla.

10,8 km, 1:38, 114, 09:07/km

Perjantai, osa 2. Kävin välillä enon luona hörppäämässä vähän mehua ja muutaman suklaakonvehdin. Sitten lähdin kotia kohti. Lumisade alkoi heti. Siitä oli se hyöty, että jalkakäytävien liukkaus väheni aivan ratkaisevasti.

Lämpötila nousi nollan tuntumaan. Liikaa oli päällä. Mahdoton hiki. Ohentaakaan ei oikein voinut. Raastoin jo Kellomäen McDonaldsin kohdalla pitkien kalsareiden lahkeita sukista ylös ja kohti polvitaipeita, josko se olisi edes vähän viilentänyt - ei juurikaan vaikutusta. Olisi pitänyt käydä mäkkärin huusissa nykimässä koko kalsarit pois. Pääsin kotiin kuitenkin.

10,8 km, 1:09, 154, 06:27/km