Töiden jälkeen makailin hetken soffalla ja tein kuntotestin, koska sykemittarissani on semmoinen ominaisuus. Yhdellä numerolla oli kunto parantunut siitä, kun edellisen kerran mittasin (Helmikuun alku). Mittarin testi osoittaa VO2Max arvoa jollainlailla, nyt se minulla oli 45. Mittarin käyttöohjeen kuntoluokkataulukossa sanotaan, että tämä vastaa ikäluokassani kuntoa Good-Hyvä.

Sitten lenkille. Teeveereipas sanoisi semmoinen ehkä, joka jotain kuntoiluista ymmärtää. Laitoin mittariin Perus-harjoituksen päälle lähtiessä. Kaasua sai painaa tosissaan, että lähti yläraja piippaamaan. Ihan kummalta tuntui juosta, kun tosissaan sai juosta, eikä mittari piipannut.

Kuuntelin taas kirjaa lenkillä, pitkät pätkät meni sivu suun ajatellessa ihan muuta ja nautiskellessa kevyestä (ts. kevyen tuntuisesta) menosta. Puuskutusrajalla pistelin ihan tarkoituksella.

Lidlin juoksusukat (3.99eur/pr) toimivat lähes täydellisesti. Kotiin tullessa jalat olivat lämpimät ja kuivat - jalkahikisille tässä oiva vinkki. Lenkin aikana tuntui jonkin aikaa oikean jalan ukkovarpaan päkiän kohdalla jalkapohjassa jotain, ehkä sukka oli vaan rypyssä tai jotain semmoista. Ostan varmasti lisää noita sukkia, mikäli vaan niitä saan.

9,0 km, 0:52, 147, 05:51/km